Norg Afbouw

Diensten

Systeemplafonds

Bij Norg Afbouw leveren en monteren wij verschillende soorten systeemplafonds.

Gipsplafonds

Bij Norg Afbouw leveren en monteren wij verlaagde gipsplafonds. Deze kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd op de manier dat het beste bij uw project past. Deze worden eventueel afgewerkt opgeleverd.

Scheidingswanden

Bij Norg Afbouw leveren en monteren wij verschillende soorten scheidingswanden. Deze worden dan ook afgewerkt opgeleverd.

Gipsplaat afwerking

Bij Norg Afbouw kunt u terecht voor de afwerking van gipswanden en gipsplafonds. Deze werkzaamheden gebeuren volgens de laatste eisen in de klasse die gewenst is voor het project.

Aftimmeren

Bij Norg Afbouw kunnen wij ook al het aftimmerwerk voor u realiseren. Denk hierbij aan alle soorten vloer- en plafondplinten, het aftimmeren van raam- en deurkozijnen. Ook het betimmeren van toiletframes en dergelijke kunnen wij voor u realiseren. 

Binnendeuren

Ook voor het leveren en monteren van binnendeuren en nieuwe kozijnen (eventueel met kaderprofiel) bent u bij Norg Afbouw aan het juiste adres.

Vloeren

Voor het leveren en leggen van gipsvezelplaatvloeren en laminaatvloeren bent u bij Norg Afbouw aan het juiste adres.

Totale afbouw

Bij Norg Afbouw kunt u terecht voor de totale afbouw van uw kantoor of bedrijfspand.

  • Wij verzorgen het leveren en plaatsten van de voorzet- en scheidingswanden, natuurlijk in de juiste klasse afgewerkt.
  • Het leveren en monteren van binnendeurkozijnen.
  • Het leveren en monteren van de binnendeuren.
  • Het leveren en monteren van de systeemplafonds, eventueel met verlichting.
  • Al het bijkomende timmerwerk zoals de plinten en koplaten en het aftimmeren van de raamkozijnen, ook eventuele koven en betimmeringen van afvoerbuizen en dergelijke. Ook het betimmeren van de toiletframes hoort tot de mogelijkheden.
  • Des gewenst kunnen we het elektro, installatie en schilderwerk werk ook voor u verzorgen, dit gebeurt dan door professionele partijen waar wij vaak mee samen werken.

Neem gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw project.